Boya Badana işleri

GEMLİK Boya Badana işleri , Gemlik Boyacı

GEMLİK’TE BOYA BADANA İŞLERİNİZ İÇİN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.

Gemlik Boya badana işlerinize boyacı ustalarımız yeridne görerek fiyat veriyor , ev bina, iş yeri, daire ve mobilya boya işleriniz en uygun fiyat ve profesyonel ekiple ücretsiz keşif hizmetimizle Gemlik’te

Boya badana işlerinizde kaliteli ve uzun ömürlü çalışmalar sunuyoruz

Her çeşit plastik boya, saten boya, yağlı boya, silikonlu boya uygulaması tecrübeli ekibimizle firmamız tarafından yapılır. Boya badana işlerinin uzmanlık gerektiren itina ile yapılacak bir iş olduğunun bilinci ile yaşam alanlarınıza renk ve estetik katacağız…

Gemlik boya badana 

Duvar, tavan, ahşap yüzeyler, kapılar vb evinizin iç dekorasyon kısımlarıın boya badana işlemini usta boyacı kadromuz ile yapabiliriz. Tamamen sizin belirleyeceğiniz renklerin ışığında evinizi baştan aşağı güzelleştirebiliriz.

gemlik-boya

Gemlik Boya badana işleri – Gemlik boyacı Ustası – Bursa kumla kurşunlu

Bir odayı canlı, parlak ve dikkat çekici renklerle dekore etmek isterseniz, canlı renklerin odanın hacmini daraltıcı bir etki yapacağını unutmayın. Kırmızı, pembe, turuncu ve sarı istediğiniz vurguyu verir. Bu renklerden hareketli ortamlarda en iyi sonuçlar alınır. Mutfağınızı veya bir kısmını bu şekilde dekore edebilirsiniz.Boya yaparken dikkat edilmesi gerekenler Canlı ve parlak renklerin iyi duracağı diğer mekanlar, çocuk odası veya yemek odasıdır.
Daha sakin ve yumuşak bir atmosfer arıyorsanız, yeşil, mor ve mavi bu tip bir etki yaratacaktır. Bu renkleri yatak odanızda veya çalışma odanızda da kullanabilirsiniz. Böylece, mekana geniş ve açıklık hissi veren bir etki de kazandırılmış olur.

Gemlik’te Boya – Badana işlerinde yüksek müşteri memnuniyeti, Uygun fiyat politikası

Gemlik Boyacı ; 

Firma olarak inşaat ve dekorasyon alanındaki tüm projeleri uygulama, yürütme, imkan,ekip ve bilgi birikimine sahibiz.
Yapmış olduğumuz işler firma garantisi altında olup ortaya çıkan aksaklıklar firmamız tarafından ücretsiz telafi edilmektedir.

gemlik-boya-badana

Gemlik Boya badana işleri – Boyacı Ustası – Bursa kumla kurşunlu

• İÇ CEPHE SU BAZLI SİLİKONLU BOYA UYGULAMALARI
• PLASTİK BOYA UYGULAMALARI
• SATEN BOYA UYGULAMALARI
• DEKORATİF BOYA UYGULAMALARI
• ALLIGATÖR BOYA UYGULAMALARI
• İTALYAN BOYA UYGULAMALARI

 

Fabrika, işyeri, daire ve binaların plastik boya, yağlı boya, saten boya, silikonlu boya uygulamaları ve dış cephe boya ve kaplaması deneyimli ekiplerimizce yapılmaktadır. Genellikle boya badana çok fazla önemsenmeyen konulardır, ancak boya badana gerçekten ustalık gerektiren, özen isteyen bir iştir ve deneyimli ustalarca yapılmalıdır. 

İLETİŞİM FORMUNU KULLANARAK BİZE YAZABİLİRSİNİZ.

    Evinizin, binanızın ve işyerinizin boya ve badana işleri konusunda uzman ekimizce size yepyeni mekan teslim edeceğimize, yaptığımız işçilik ve kullandığımız malzemeden memnun kalacağınıza şimdiden teminat veriyoruz.

    Boya badana Saten Boya, Plastik Boya, Yalı Boya, Grenli Boya, Silikonlu Boya Ve Daha Birçok Boya Ve Zengin Renk Seçeneği Sunmaktayız. Boyanacak Zemin İncelenerek Zemininize Uygun Boya Seçmekte Yardımcı Olmaktayız. Bütün boya badana ve boya tadilat işlerinizde bizleri arayabilirsiniz.

    Ev, ofis, işyeri ve gerek duyduğunuz tüm boya badana tadilat tamirat İhtiyaçlarınızı, En Ekonomik Şekilde, Kaliteden Ödün Vermeden Müşterimiz İş Ortağımız Düşüncesiyle Hizmet Vermekten Mutluluk Duyarız.
    Ev Veya İşyerinizin Duvarların, Tavanın, Balkonların Artık Boyanma Vakti Geldiğini Düşünüyorsanız, Boyanacak Yerin Durumuna Göre Yağlı Boya, Parlak Boya, Yarı mat Boya, Mat Boya Veya Plastik Boya İle 1. Kalitede Boyanmasını İstiyorsanız Bir Telefonunuz Yeterlidir…

    İç Mekan Boyama

    Evinizin veya ofisinizin iç mekan renkleri, yaşam tarzınızı belirleyen ve mekan içinde geçireceğiniz zamanlara son derece etkileri olan bir noktadır. İçinde bulunduğunuz odanın duvar ve tavan renklerinin ışığı yansıtan soft renklerden seçilmesi her zaman size ferah bir ortam hissi sağlayacaktır. Ayrıca iç mekan boyaları kolay kirlenmeyen ve silinebilir özellikli boyalardan seçilmesi uzun ömürlü olması adına önemli bir konudur.

    İç mekan boyama yapılmadan önce uygulanacak zemindeki tüm pürüz ve deformasyonların giderilmesi şarttır. Ancak bu pürüzler giderildiğinde tam kapatıcı ve kalıcı bir uygulama yapılabilir.Sizde klasik boyalardan renklerden sıkılmadınız mı o zaman güler yüzlü ve işinde uzman ekibimizle beraber boya renginizi belirleyelim ve yenilikçi renkler ve dekorlarımızla yaşam alanınızı renklendirelim.

    Klasikleşen boya ve ortamlardan sizde sıkıldıysanız bizimle mutlaka iletişime geçin birlikte yaşam alanlarınızı değiştirelim.


    Dış Cephe Boyama

    İç mekan boyama uygulamalarından ayrı olarak dış cephe boyama çalışmaları çok daha fazla efor ve usta bir işçilik ister. Boyanması gereken minik kısımlar dışında dış cephe boyama işlerini işin ustasına bırakmanızı tavsiye ederiz. Dışarıdaki iklim şartlarının da boya çalışmasını doğrudan etkilediğini unutmamalısınız. Dış cephenin güneşe ne kadar maruz kaldığı, iklimin kuru veya nemli oluşu, dış cephenin yüzeyi gibi noktalar boya seçimi ve uygulamasını yakından ilgilendirmektedir.
    Dış Cephe Boya Renkleri renk skalası
    Dış cephe boyama işleminde kullanılan boyalar genel olarak akrilik boyalar, elastik esaslı ve plastik olmak üzere üç sınıfta incelebilmektedir. Örnek vermek gerekirse elastik esaslı dış cephe boyaları, yeni binalarda uygulanırsa zaman içerisinde elastikiyeti sayesinde binaya uyum sağlaması adına oldukça yararlı olacaktır. Bina yüzeyinde meydana gelmiş pürüz ve çatlamaları da giderebilmek için de düşünülebilir veya uzun zaman çatlama oluşumuna karşı önlem olarak kullanılabilir.

    Silikon dış cephe boyaları, içinde bulunan silikondan dolayı su emme özelliği önemli oranda giderilmiştir ve üzerine düşen suyu itme özelliğine sahiptirler. Bu özellikleri sayesinde bina cephesinde oluşacak kabarmaların da uzun süre önüne geçilmiş olur.

    İLETİŞİM FORMUNU KULLANARAK BİZE YAZABİLİRSİNİZ.

      Boya Markaları

      Türkiye’deki En İyi İç Cephe Boya Markaları
      Marshall İç Cephe Boya Markası Marshall yıllardan beri ülkemizde var olan yurt dışı kökenli bir boya markası olarak hizmet vermektedir. diğer önemli markalar Filli Boya , Dyo İç Cephe Boya Markası  Polisan İç Cephe Boya Markası , Jotun Boya markası ile Kaliteli Boya Badana hizmeti alabilirsiniz.

      İç cephe boyaları

      Su bazlı boyalar: Yoğun su içeren çevreci iç mekan boyalarıdır. Su bazlı boyalar daha uzun süre renklerini korurlar ama silinerek kullanmaya pek elverişli değildirler. Kuruma esnasında insan sağlığına zararlı gaz çıkışı su bazlı boyalarda olmaz.

      Yarımat boyalar: Silinebilir olmalarından dolayı tercih edilen iç mekan boyalarıdır. Ayrıca soft renkleriyle ortam huzur kazandırırlar. Yarımat boyalar bünyelerine diğerlerine oranla kiri daha az alırlar. Bu bakımdan kullanım ömürleri de uzundur.

      Plastik boyalar: Mat sınıftan silinmeye çok uygun olmayan boyalardır. Kapatıcı özellikleri yüksek olduklarından tercih edilirler.

      Solvent bazlı boyalar: Silinebilir ve uzun ömürlü iç cephe boyalarıdır. Uygulama sırasında kururken çevreye koku yayarlar. Kuruma süresi su bazlılardan uzundur. İç cephelerde solvent bazlı boyalar arasında en çok satenler tercih edilir.

      Tavan boyaları: Tavanlara sürülen boyalar çok çabuk kuruma özelliğine sahip yüksek tutunumlu boyalardır.

      Astar boyalar: Kapanması zor yüzeylerde genelde ilk kat olarak uygulanan çok çabuk kuruyan boyalardır.

      Antiküf ve bakteriyel boyalar: Küf oluşumu yüksek mekanlarda kullanılması gereken boyalardır.

      Yağlı boyalar: İç mekanlarda daha çok metal ve ahşap yüzeylerde kullanılırlar. Zor kuruyan çok dayanıklı boyalardır.

      Tavanların Boyanması

      • Tavanlarınızda kabarma, çatlak varsa nalburdan almış olduğunuz spatula ile kabarıklıkları kazıyınız.  Daha sonra eğri saplı spatulayı kullanarak çatlakları doldurunuz ve kurumaya bırakınız. Birkaç saat sonra kurumuş olacaktır. Zımpara ile alçı yapılmış yüzeyi zımparalayıp pürüzsüz hale getiriniz.
      • Nalburdan almış olduğunuz plastik boya rulosunu öncelikle yıkayınız. Yıkamak işin püf noktasıdır.  Yıkadıktan sonra iyice kurulayınız. Nemli kalsın. Amacımız rulonun boya ile tanışmasını kolaylaştırmaktır ve boyanın ruloya derinlemesine nüfus etmesini sağlamaktır.
      • Almış olduğunuz boyanın arkasında hangi oradan inceltileceği yazmaktadır. Uygun miktarda inceltmek için öncelikle boyayı daha büyük bir kovaya alınız.  1.Kat boyalar genelde ikinci kat boyadan daha ince olmasında fayda vardır. Çünkü ilk katta duvarın emilimi fazlaca gerçekleşir. Zeytinyağı kıvamında inceltme sağlanır.
      • Tavana boyaya başlamadan önce ruloyu daldırmadan ufak dokunuşlarla ve döndürerek ruloya boyanın dokunması sağlanır. En önemli nokta ruloyu kesinlikle daldırmayın. Ufak ufak dokunuşlarla rulonun üzerine boya olmasını sağlayın yeter. Eğer boya ızgarası kullanırsanız bir nebze daldırmanız gerekebilir ama yine çok fazla abartmadan gerçekleştirmek gerekir yoksa boya her tarafa damlayacaktır.
      • Rulo ile boya buluştuktan sonra sıra geldi tavana boyayı uygulamaya. Boya yapmanın en kolay yolu tarama yapmaktır. Rulo ile belli bir alanı boyadınız diyelim sonra boyadığınız yüzeyin üzerinden rulonuzu boya sürmeksizin tekrar geçin. Bu şekilde mevcut kalıntılar eşit şekilde yayılacaktır. Bu şekilde boyamaya devam ettiğiniz sürece sıkıntı olmayacaktır. Dikkat edilecek diğer husus rulonuzla belli oranda bir yeri boyayıp ruloyu kuru kuru kesinlikle sürmeyin. En son tavanın boyası bittikten sonra hızlıca ve bastırmadan bütün tavana son defa tarama yapabilirsiniz. Kuruduktan sonra (yaklaşık 2 saat ) ikinci katı uygulayınız. İdeal olarak iki kat boya yetmektedir. Kirli tavanlarda 3 hatta 4 kat boya vurulabilmektedir.
      • Peki, tavana boya yaparken kestirme gerekiyor mu? Eğer duvarlarda duvar kâğıdı veya dekoratif boya varsa mecburen tavan ile duvar arasına en az 5 cm’lik kestirme yapılmalıdır. (Kestirme fırçasını boya yapmadan önce yıkayın ve iyice sıkınız. Bu şekilde fırçanın üzerindeki kıllar boyaya karışmadan temizlenmiş olacaktır. ) Dikkat edilecek husus kestirme fırçasıyla boyanmış yüzey kurumadan rulonun o yüzeye yakınlaşabileceği kadar yakından boyanması gerekir bu şekilde kat oluşması engellenir. Eğer duvarda duvar kağıdı veya dekoratif boya yaksa ruloyu duvar ile tavan arasına fazla sıkıştırmadan duvara boya değmesinde herhangi bir mahsur yoktur. Dikkat edilmesi gereken boyanın duvara damlama şeklinde akıntı yapmamasıdır.

       

       

      Duvarların Boyanması

      • Tavan boyasındaki işlemler aynı şekilde gerçekleştirilir.  Sırasıyla boya büyük bir kovaya alınır uygun oradan inceltilir. Rulolar ve kestirme fırçaları yıkanır iyice kurutulur (ıslak değil nemli olacak şekilde).
      • Yerlere boya damlamasını engellemek için naylon veya karton serilir.
      • Eğer boya bir şekilde yerlere veya mobilyalara bulaştıysa endişe etmeyiniz. Taze ise nemli bir bezle hemen silinir. Kurumuşsa şayet yine nemli bezle kolaylıkla silinebilir.
      • Maske bandı bütün boya değecek süpürgeliklere kapı kenarlarına yapıştırılır. Dikkat edilecek husus düz bir şekilde maske bandı duvara taşmadan bandın çekilmesidir.
      • Duvarda kabarık, çatlak varsa üste anlatıldığı gibi spatula ile çatlaklar açılabildiği kadar açılır kabarıklıklar iyice kazınır. Alçı veya nalburdan hazır olarak alınan hazır macun yüzeye uygulanır. Kuruma gerçekleştikten sonra pürüzsüz olacak şekilde zımparalanır.
      • Kestirme fırçasını uygulama: Kestirme işlemlerine başlamadan önce bu işin püf noktasını öğrenmelisiniz.  İşin püf noktası kestirme fırçasını boyaya daldırıp iyice boya yapmıyoruz. Fırçanın 2’cm üstüne çıkmayacak şekilde boyayı ufak ufak fırçaya değdiriyoruz.  Duvara uygularken yedire yedire ve akıntı olmayacak şekilde uyguluyoruz. Bütün evin kestirmesini yapmak doğru bir yaklaşım değildir. Kestirme yapılan yer kurumadan hemen ruloyla duvarlara boya yapılmalı. Böylece kestirme yapılan yerde kat , iz oluşması engellenir.
      • Duvarda boyaya başlamadan önce üste anlatıldığı gibi ruloyu komple daldırmadan ufak dokunuşlarla ve döndürerek ruloya boyanın dokunması sağlanır. Duvarlarda belli bir alan boyanır. Üzerinden tarama gerçekleştirilir ve asla rulo kuru kuru duvarlara boyama yapılmaz.
      • Birinci kat boya ince bir şekilde uygulanır. Emilim fazlaca olduğu için. İkinci kat boya daha kalın uygulanabilir. Eğer duvar temiz ise genelde iki kat boya yeterlidir. Eğer kirli bir duvarınız varsa 3 hatta 4 kat boya vurmanız gerekebilir.
      • Yağlı boya üzerine direk silikonlu boya uygularsanız tırnağınızla bile boyayı sökebilirsiniz. Duvarınızda yağlı boya varsa geçiş astarı vurmadan kesinlikle boya uygulamayınız.
      • Boya işlemimiz bitti yavaşça bantları çekiniz. Eğer bantlar boyaya yapışırsa boyayı duvardan çeker bu durumda rötuş yapmanız gerekebilir.

      Leave a Reply

      E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

      Gemlik'te Diğer Hizmetlerimiz