Taşyünü Asma Tavan

Gemlik Taşyünü Asma Tavan

Bursa Gemlik Taşyünü asma tavan ; bazal taşının öğütülüp toz haline getirilerek, çeşitli kimyasal maddeler ve geri dönüşümlü çöp maddelerinin bileşimden oluşur.

gemlik Tasyunu Asma Tavan

Gemlik taş yünü Asma Tavan

Taşyünü Tavanlar

Tas yünü, en onemli kullanim alanı ses ve ısı izolasyonu olan, farklı bileşenler ve sıkıştırma oranlarıyla birçok ihtiyaca cevap verebilen, aynı zamanda da yanici olmayan bir yapı malzemesidir.

Taşyünü Asma Tavan İmalatı;  %54 oranında bazal taşı, %36 kimyasal karışımlar ve %10 geri dönüşümlü çöp malzemelerinin 3000C derecede eriyik hale getirilerek kalıplara dökülüp preslenmesiyle elde edilir.
Hijyenik, insan sağlığına uygun, asbest içermeyen değerler ve teknik işlemler bütün panellerimiz için geçerlidir. Uluslararası TÜV belgesi, ISO9001 ve ISO9002 belgeli olarak dünya standardında imal edilmektedir.

Taşyünü asma tavan plaka, akustik, hijyen, ısı izolasyonu, yangın ve nem dayanımı konularında farklı beklentileri ekonomik şekilde ve sınırsız yüzey seçenekleri ile karşılayabilmesi sayesinde tüketiciler tarafından tercih edilir olmuştur.

Montajı, sökülmesi ve temizlenmesi kolay ve hızlı olan taşyünü ürünler ışık yansıtma özelliği sayesinde aydınlatmaya da yardımcı olarak enerji tasarrufu sağlar.
Doğru ürün seçilebilmesi için öncelikle teknik ve estetik anlamdaki beklentiler netleştirilmeli,sonrasında önem sırasına göre en uygun ürün belirlenmelidir.

Taşyünü Asma Tavan Uygulaması;  Taşyünü asma tavan sistemlerinin uygulanması yapılırken, önce uygulama yapılacak alanın lazer veya hortum terazi ile kodu alınır. Bu kodların üzerine T-24 köşe profili monte edilir. 360 cm. uzunluğundaki ana taşıyıcılar, başlangıç duvarından maksimum 60 cm. uzaklıkta olacak şekilde tavana çelik dübel, askı teli ve çift yaylı maşa yardımı ile asılır. İkinci ana taşıyıcı birinciden 120 cm. uzaklıkta olacak şekilde aynı sistemle tatbik edilir. Ana taşıyıcıların bağlantıları, 120 cm.lik tali taşıyıcıların 60 cm. aralıklarla döşenmesiyle yapılır. Daha sonra tavanda oluşan 60×120 ebadındaki dikdörtgenler, 60 cm.lik tali taşıyıcı ile bölünerek 60×60 cm.lik kareler oluşturulur.
60×60 cm.lik bu alanlara AMF taşyünü panelleri yerleştirilerek tavan komple kapatılır.
Mevcut döşemeye askı sistemi ile tutturulmuş çeşitli ebatlardaki (30X30, 60X60, 60X120 vb.) metal karolajlı iskelet içine taşyünü plakalarının döşenmesiyle oluşturulan asma tavan.

Taşyünü Asma Tavanın Özellikleri:
Betonarme, asmolen, ahşap, çelik gibi her türlü döşemenin altına uygulanabilir.
Isı izolasyonu, yangın dayanımı, nem dayanımı, akustik ve hijyen ihtiyaçlarına uygun bir asma tavan sistemidir.
Montajı, sökülmesi, temizlenmesi ve değiştirilmesi kolaydır.
Tavanlardaki aydınlatma sistemleri için estetik çözümler üretir.
Çatı makasları arasındaki yüksek aks aralıklarını geçmek için en uygun sistemlerden biridir.
Karolajlı bir sistem olduğundan, bina duvar ve tavanlarının büzülme-genleşme hareketlerine kolaylıkla uyum gösterir.

TAŞYÜNÜ ASMA TAVAN YAPIMI
Taşyünü asma tavan sistemlerinin uygulanması yapılırken, önce uygulama yapılacak alanın lazer veya hortum terazi ile kodu alınır. Bu kodların üzerine T-24 köşe profili monte edilir. 360 cm. uzunluğundaki ana taşıyıcılar, başlangıç duvarından maksimum 60 cm. uzaklıkta olacak şekilde tavana çelik dübel, askı teli ve çift yaylı maşa yardımı ile asılır. İkinci ana taşıyıcı birinciden 120 cm. uzaklıkta olacak şekilde aynı sistemle tatbik edilir. Ana taşıyıcıların bağlantıları, 120 cm.lik tali taşıyıcıların 60 cm. aralıklarla döşenmesiyle yapılır. Daha sonra tavanda oluşan 60×120 ebadındaki dikdörtgenler, 60 cm.lik tali taşıyıcı ile bölünerek 60×60 cm.lik kareler oluşturulur.
60×60 cm.lik bu alanlara taşyünü panelleri yerleştirilerek tavan komple kapatılır.

 

 

İLETİŞİM FORMUNU KULLANARAK BİZE YAZABİLİRSİNİZ.

    Leave a Reply

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Gemlik'te Diğer Hizmetlerimiz